CAMPERONDERHOUD EN CARAVANONDERHOUD

Vakgarage Kooistra: Hét adres voor camperonderhoud en caravanonderhoud. Op onze speciaal ingerichte verzwaarde hefbrug kunnen wij uw camper op professionele wijze onderhouden. Ook beschikken wij over een speciale brug voor caravans, zodat onze monteurs veilig en efficiënt uw caravan in topconditie kunnen brengen.

Naast onderhoud en reparaties aan personenauto’s zijn wij gespecialiseerd in camperonderhoud. Wij weten als geen ander dat de meeste camperaars jaren doen met hun kostbare camper. Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al teveel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed onderhoud noodzakelijk. Onvoldoende of slecht onderhoud kan niet alleen leiden tot hoge reparatiekosten maar ook tot een onnodige kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan. Bovendien is de veiligheid bij een vakantievoertuig zeer belangrijk in onze optiek. Uitgedroogde banden of slecht functionerende remmen kunnen fatale gevolgen hebben. Daarnaast kunnen defecten of slijtages zoals een slecht werkende schokdemper het rijplezier behoorlijk verminderen tijdens uw vakantie. 

ONDERHOUDSBEURT OP MAAT

De meeste camperaars rijden in de praktijk weinig kilometers. Hier passen wij het onderhoud – en daarmee de kosten – op aan. Wij zorgen jaarlijks voor een controle op alle vitale onderdelen en bieden maatwerk per camper op het gebied van onderhoud. Cruciale punten waar altijd naar gekeken wordt zijn:

  • De motor en het koelsysteem.
  • Banden & Remmen (oploop rem)
  • Het onderstel & ophanging
  • Gasinstallatie
  • Vloeistoffen en ruitenwissers
  • Aircosysteem
  • Distributieriem
  • Algehele controle op gebreken

Wij onderhouden ALLE campermerken en geven altijd een eerlijk advies en denken graag met u mee.

Wij onderhouden ALLE campermerken, geven altijd een eerlijk advies en denken graag met u mee.

Vanuit heel Nederland kunt u natuurlijk bij ons terecht, in het bijzonder in de regio Kollum, Kollumerzwaag, Kollumerpomp, Buitenpost, Grijpskerk, Lauwerzijl, Zoutkamp, Surhuisterveen, Drogeham, Kootstertille, Veenwouden, Dokkum, Morra, Anjum, Oostmahorn en Lauwersoog