VOORKOM DIEFSTAL VAN UW AUTO, BESTELWAGEN OF CAMPER MET BEARLOCK!

Sinds jaar en dag wordt de BearLock als uitermate probaat anti-diefstalmiddel toegepast binnen de camperbranche, maar ook steeds vaker voor bedrijfswagen en personenauto's. U kunt bij Vakgarage Kooistra terecht voor de aanschaf en installatie van dit product.

MEER WETEN OF EEN PRIJSOPGAAF? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN.

DE VOORDELEN

  • Zeer effectieve blokkering van versnellingsbak- of stuuras
  • Betreft een mechanisch slot en staat dus niet in verbinding met de elektronica van de auto
  • Wordt permanent en onverbrekelijk in auto gemonteerd
  • Pogingen tot sabotage of ontmanteling hebben geen zin
  • Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij
  • Standaard voorzien van 3 sleutels en een persoonlijke ID Card
  • Reeds verplicht gesteld en aangeraden door verzekeringsmaatschappijen
  • SCM en TUV goedgekeurd product
  • Ruim 1.5 miljoen tevreden gebruikers
  • Standaard geleverd met Registratie “bewijs van inbouw”

Naast de algemene voordelen dat de BearLock in zich herbergt zijn er nog twee extra redenen waarom vaak de BearLock als eerste keuze anti-diefstalmiddel voor campers wordt verkozen:

1. Naast de opbouw / onderdelen zijn de dieven ook geïnteresseerd in het onderstel (chassis). Twee vliegen in één klap! In met name Midden- en Oost-Europa illegale fabriekjes waarbij ze de camper omzetten tot heuse “vrachtwagentjes”.

2. Kampeerauto’s zijn nogal moeilijk (elektronisch) afdoende te beschermen.  Vaak geven aansluitingen, door de complexiteit, elektronische storingen en “stroomlekkage” (denk aan winterstallingen). Met alle ongemakken is in/uitschakelen dan niet mogelijk.

Hoe goed u ook verzekerd bent, de schade bij diefstal is nooit helemaal af te dekken. Uit ervaring weten we dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische werking heeft. (Stel u komt terug van een heerlijke wandeling in Italië en uw camper is weg!). Daarom schaft u een anti-diefstalsysteem toch vooral voor uzelf aan, u wilt dit toch niet meemaken?

Met de BearLock blijft de kampeerauto bij zulke gelegenheden gewoon op zijn plek. Naast de huidige populaire onderstellen zoals de Fiat Ducato, Ford Transit en Volkswagen Transporter heeft BearLock heeft zelfs ook voor verscheidenere oudere modellen. Denkt u aan de eerdere Volkswagen busjes T1 t/m T4. Oudere Mercedes Benz bussen, oudere Fiat Ducato / Citroën C25’s (met stuurversnelling). Vaak vertegenwoordigen “nostalgische” modellen een forse waarde als ook zijn ze zeer populair als geheel en onderdelen voor Midden-Oosten en Afrika.  Dieven kunnen werkelijk alles gebruiken!