CAMPER HUREN IN FRIESLAND


De vrijheid van kamperen met het comfort van het hebben van uw eigen plek: reizen in een camper combineert het beste van beide werelden!
Bij Vakgarage Kooistra huurt u al een camper vanaf € 775,- voor een week (van vrijdag tot vrijdag):

  • Kilometervrij
  • Volledig voorzien van inventaris
  • Gratis parkeren bij de pick-up
  • Allrisk verzekerd inclusief pechhulp met vervangend vervoer
  • Altijd volledig onderhouden

Oftewel zorgeloos op reis met een camper van Vakgarage Kooistra!

AANBOD CAMPERS TE HUUR


Vakgarage Kooistra heeft een selectie van de beste campers te huur waarmee u gegarandeerd een ontspannen reis tegemoet gaat. Er is keuze uit een Sunlight T68, Fiat Sun Living S65SL of LMC Tourlet. Bekijk ons aanbod hieronder en start met het plannen van uw vakantie!

Liever even bellen of mailen over de mogelijkheden? We staan u graag te woord! U kunt ons bereiken via e-mail info@camperverhuurkooistra.nl of telefonisch via de onderstaande knop.
 

SUNLIGHT CAMPER


Het merk Sunlight wordt in 2001 gelanceerd onder de paraplu van de Dethleffs fabrikant. Als familie van de Hymer Groep heb je met een Sunlight camper gegarandeerde klasse. Deze Duitse campers staan dan ook bekend om hun uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Een camper waarin u dus zorgeloos kunt genieten van uw vakantie! Nieuwsgierig naar wat onze vierpersoons Sunlight camper te bieden heeft? Alles wat u moet weten vindt u hier.

LUXE CAMPER HUREN


Campers bestaan natuurlijk in alle soorten en maten, van back-to-basic tot uitgebreide luxe. De campers van Vakgarage Kooistra zijn van alle gemakken voorzien, zodat u gegarandeerd tot ontspanning komt. De campers zijn uitgerust met een volledig inventaris, inclusief buitentafel en -stoelen. Over zaken als borden en bestek hoeft u zich dus geen zorgen te maken, u hoeft alleen uw eigen tas te pakken! Bij alle campers is verder een handig fietsenrek achterop gemonteerd zodat u in de garage voldoende ruimte houdt voor uw spullen.

GOEDKOOP CAMPER HUREN IN FRIESLAND


Bij Vakgarage Kooistra huur je al een camper kilometervrij vanaf € 775,- per week (laagseizoen). Alle prijzen zijn inclusief:

  • Allriskverzekering
  • Pechhulp met vervangend vervoer
  • Onbeperkt aantal kilometers
  • Gratis parkeren bij de pick-up 

Alle campers worden na iedere verhuur grondig gecontroleerd op de belangrijke punten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht u onverwachts toch met pech stil komen te staan en kunt u niet meer verder? Dan zorgen wij voor vervangend vervoer. Zo gaat u altijd met een gerust hart op weg!

Meer weten over de voordelen van een camper huren bij Vakgarage Kooistra? We staan u graag te woord via email info@camperverhuurkooistra.nl of telefonisch via de onderstaande knop.